Website laten maken

5 tips om het juiste bedrijf te benaderen

Een website laten maken is niet altijd even simpel. Zo weet je bijvoorbeeld van tevoren niet bij welk bedrijf of instantie je dit moet laten doen. Een online marketing bureau inschakelen is dan ook best een spannende opdracht. Ik zet in deze blog 5 tips op een rijtje zodat je nooit spijt krijgt van jouw gemaakte keuze!

1. Persoonlijk contact 

Een belangrijk punt in deze is persoonlijk contact, je wil namelijk de juiste uitstraling op je website hebben en alleen wanneer je weet 'wie' de website maakt kun je inschatten of je de juiste keuze maakt. Ga dus gewoon langs bij bedrijven, mail ze, bel ze of nodig ze uit voor een kop koffie. Weet je na een eerste gesprek al zeker dat je de juiste partner gevonden hebt? Mooi meegenomen! En zo niet, dan is het een kwestie van tijd voordat het juiste bedrijf gevonden is.

2. Goedkoop is duurkoop

Kies niet blind voor de goedkoopste. Meestal kom je dan van een koude kermis thuis, met nakomende kosten en andere narigheden ben je ineens duurder uit! Kijk dus zorgvuldig wat een internet marketeer of webdesigner precies doet tegen een bepaald tarief. Extra tip: ga het gesprek aan, zo weet je exact wat er te wachten staat en kan er wellicht nog wat met de prijs gedaan worden.

3. Lokaal bedrijf

Een lokaal gelegen bedrijf is altijd een veiligere optie. Je kunt immers vertrouwen op recensies uit de buurt en (wederom) kun je er persoonlijk op de koffie gaan. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar Online Marketing Twente, zo weet je direct dat je in de juiste buurt zoekt!

4. Eigen inbreng

Zorg dat je altijd een eigen inbreng hebt, zowel tijdens als na het maken van een website. Zo houd je altijd de controle en dat is wel zo geruststellend. Een website kan immers van groot belang zijn voor je uitstraling en effectiviteit van een blog. Ook blijf je op deze manier up-to-date!

5. Houd plezier!

Houd altijd plezier in het (laten) maken van een website. Online Marketing is namelijk hartstikke leuk wanneer je er in verzeild raakt.